Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Jameis Winston blijft nog twee jaar bij FSU’

Fans die erop rekenen dat Jameis Winston in 2015 dé prijs van de NFL Draft wordt, kunnen die verwachtingen alvast bij gaan stellen. Volgens zijn vader speelt Jameis namelijk nog twee jaar voor de Seminoles.

Afgelopen jaar won Winston de Heimsan Trophy en won hij met Florida State de titel. Veel experts geven hem een geweldige NFL-carrière, maar we moeten waarschijnlijk nog even wachten voordat het zover is. Winston gaat volgens zijn vader nog twee jaar spelen bij de Seminoles. “We willen Jameis nog één seizoen als honkballer en twee jaar in football zien slagen. We wijken niet af van het plan dat in college blijft tot hij zijn papiertje behaald.”

Een nobel streven van de familie Winston, die verder kijken dan alleen zijn carrière als sporter. Winston zelf had zijn coach al eens gelijk gegeven toen die zei dat de quarterback nog wel twee jaar zou spelen. Bij veel analisten staat Winston momenteel hoog op het lijstje, ondanks zijn controversiële beslissing buiten het veld. Hij was betrokken bij een verkrachtingszaak die uiteindelijk geen aanklacht opleverde. Daarnaast werd hij gepakt toen hij uit een supermarkt een portie krab meenam zonder te betalen. Het leverde hem een korte schorsing op van het honkbalteam en hij moest een taakstraf van 20 uur ondergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *