Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Eagle Lane Johnson aan de PED’

Er is weer een speler die niet van de performance enhancing drugs af kon blijven. Ditmaal is het Lane Johnson, offensive lineman van de Philadelphia Eagles. Volgens verschillende bronnen hangt er een schorsing van vier wedstrijden boven het hoofd van de voormalige first rounder. Naar verluidt gaat het de speler iets meer dan $100.000 kosten.

Philadelphia’s offensive line presteerde vorig seizoen uitstekend. Alle vijf de leden misten geen enkele wedstrijden en zorgden er mede voor dat LeSean McCoy een van de beste running backs van de NFL werd. Bovendien leidde de continuïteit tot de opstanding van Nick Foles als startende quarterback.

Nu moeten de Eagles dus voor de eerste vier wedstrijden op zoek naar een verse kracht. De ploeg heeft Allen Barbre achter de hand, die vorig jaar inviel voor Jason Peters toen deze de strijd tegen Green Bay geblesseerd moest staken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *