Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hersenschuddingen nopen Rice te stoppen

Seattle Seahawks wide receiver Sidney Rice heeft het bijltje er bij neergelegd. De wide receiver gaat na zeven seizoenen in de National Football League met pensioen. Rice zou teveel last hebben van de hersenschuddingen die hij tijdens zijn loopbaan opliep.

Seattle heeft het nieuws rondom de stap bevestigd. Rice kwam 33 wedstrijden in actie bij de Seahawks, de ploeg waar hij sinds 2011 onder contract stond. Afgelopen april tekende Rice nog een contractverlenging van een jaar. Bij nader inzien stapt Rice liever niet het veld op.

Zo gaat de carriere van Rice als een nachtkaars uit. Zijn laatste seizoen moest hij geblesseerd toekijken hoe zijn teamgenoten de Denver Broncos vernederden in de Super Bowl (43-8). Hij stond sinds 28 oktober in street clothes aan de zijlijn met een gescheurde kruisband.

De aanvaller werd oorspronkelijk in 2007 gedraft door de Minnesota Vikings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *