Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Justin Blackmon opnieuw gearresteerd

Jaguars eigenaar Shad Kan wil van geen wijken weten. De eigenaar van het team uit Jacksonville blijft achter zijn talentvolle receiver Justin Blackmon staat. Blackmon is momenteel geschorst door de NFL voor het negeren van de NFL Substance Abuse policy. Afgelopen woensdag werd hij opgepakt met een jointje in zijn mond. Al autorijdend.

Blackmon werd tijdens zijn intrede in de NFL -slechts anderhalf jaar geleden- ook al twee keer opgepakt vanwege het rijden onder invloed. Met de nieuwste overtreding lijkt het onwaarschijnlijk dat Blackmon zijn carriere nog op de rit krijgt.

Hoofdcoach Gus Bradley adresseerde de media en liet zich ontvallen dat dit de geruchtenstroom over een mogelijk ontslag niet helpt. Verder voegde hij vaderlijk toe dat hij bidt dat Blackmon snel snapt wat hij bereid is weg te gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *