Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Onduidelijkheid over toekomst Amsterdam Panthers

Sinds het vertrek van hoofdcoach Markus Zielke lijken de Amsterdam Panthers nog steeds geen hoofdcoach te hebben voor het komende seizoen (foto: Maarten van Bergen).

Het dramatisch verlopen seizoen, waarbij de Panthers de playoffs misliepen, laat nog steeds zijn sporen na in de hoofdstad. Het kostte de Duitse Markus Zielke medio juni zijn positie bij de Amsterdamse formatie. Toonaangevende spelers weten begin augustus echter nog steeds niet wat de nieuwe koers is. Zij tasten in het duister over de nieuwe beleidsbepaler. Andere  sterkhouders vermoeden dat Kevin Dobbins de nieuwe kapitein op het schip is.

Voor andere spelers maakt het niet zoveel uit. Zij hebben in navolging van de flamoyante Oosterbuur het schip reeds verlaten. Een van die spelers is verdediger Rachied Mohamed Rashied: “Ik weet niet hoe de zaken lopen daar, maar ik ben even klaar met football.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *