Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Verontwaardiging bij Amsterdam Panthers

Teamspelers van de Amsterdam Panthers hebben vol verontwaardiging gereageerd op een nieuwsartikel op Gridiron.nl, waarbij wordt gesuggereerd dat hun team momenteel aan het ronddolen is. Op Facebook lieten onder andere gelegenheidsquarterback Sven Janssen en cornerback D’Antonio Yordin zich in ferme bewoordingen uit over de publicatie.

Janssen: “Verslagen zoals deze laten zien dat de verslaggever zich verveelt. Wie geeft er nou om wie de headcoach van het team wordt als we pas in februari in competitie gaan.”

Yordin voegde daar aan toe dat de interne strubbelingen allang zijn uitgesproken en dat de vuile was voortaan binnen blijft. Strijdvaardig voegt hij er aan toe: “Aan de start van het seizoen merken jullie wel hoe het er bij de Panthers aan toe gaat.’

Volgens Janssen zal er een ander team staan, dat zich kan ontdoen van het slechte imago dat onder de Duitse Markus Zielke is opgebouwd.

De Panthers kregen een aantal hartverwarmende steunbetuigingen. De Godfather van American Football, Johannes Woudenberg, onderstreept dat het team de misere wel overleeft: “De Panthers hebben een naam verworven in Nederland met veel talenten. Ze komen er wel.”

Gridiron wil tevens de verontschuldiging aanbieden omtrent de berichtgeving rondom de opgestapte speler Rachied Mohamed Rashied. De berichtgeving was tendentieus en niet goed vooraf doorgesproken met de geinterviewde speler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *