Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Johnny Manziel wordt Rookie of the Year

Het leven is een feest als je grootsheid kunt herkennen in het moment. Het is gemakkelijk achteraf te lullen over wie er een fenomeen was, je bent pas de grootste mackdaddy in de huis als je nu al weet wat er aan het handje is. Dus zeggen we het hier maar vast: Johnny Manziel wordt Rookie of the Year.

Speler A:

225/309 passes (72.8 procent), 3175 yards, 33 touchdowns en 4 interceptions.

Speler B:

309/512 passes (60.4 procent), 3668 yards, 26 touchdowns en 12 interceptions.

Speler C:

300/429 passes (69.9 procent), 4114 yards, 37 touchdowns en 13 interceptions.

Quizvraag: Wie zijn deze quarterbacks? Ik zal vast verklappen dat Speler C Johnny ‘Football’ Manziel is, tijdens zijn laaste ronde bij Texas A&M. De andere twee zijn Russell Wilson (A) bij Wisconsin en Drew Brees (B) bij Perdue, voor hij gedraft werd.

Alle drie die mannen zijn kleine quarterbacks. Twee van hen zijn Superbowl winnaars en die derde moet maar gaan bewijzen dat ooit van zichzelf te mogen zeggen. Hashtag whynot.

Manziel is een feestbeest en de grootste zorgen rond het kind lagen rond zijn werkethiek. Bij de Browns klinkt niets dan lof over hoe serieus Johnny Football de zaken neemt, en ook Peter King zegt op zijn website de indruk te hebben dat Manziel zijn best doet.

Niemand zal Drew Brees ooit verdenken van een carrière als mobiele quarterback. Russell Wilson kan bewegen én is een capabele man in de pocket. Manziel? Lichamelijk houdt niets hem tegen. Hij was must watch tv bij A&M. De manier waarop hij Ben Roethlisberger-stijl plays levend houdt is adembenemend. Hij kan de bal bovengemiddeld slingeren en is voor de Duvel niet bang.

Ik ben fan van Johnny. Hij gaat het waarmaken. Johnny, offensive rookie of the year, mothafucking Football.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *