Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Nederlanders betalen nu voor live NFL Games

Vette pech in de polder! Nederland is als één van de laatste naties ook omgezet tot betalend land voor live NFL-wedstrijden. Kon je vorig jaar nog alles gratis én voor niets zien via de app van NFL Game Pass, mag je dit jaar eventjes 144,99 euro aftikken. 

Voor die 144,99 euro krijg je wel alles te zien tot en met de Super Bowl. Voor de meer krenterige Nederlanders is er ook de optie om alleen de reguliere seizoenswedstrijden af te kopen. In dat geval mag je 93,99 eurootjes dokken. Fijn dat de mensen van de NFL wel zo aardig zijn om het bedrag alvast om te rekenen van dollars naar euro’s.

Hoe gaaf zou het zijn voor ons zuinige mensen als je via Gridiron een gereduceerd abonnementje zou kunnen afsluiten? Bijvoorbeeld NFL Redzone voor een paar grijpstuivers versus de zes euro die je nu per week mag gaan ophoesten. Can we sign you up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *