Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Boldewijn’s ‘Hard Knocks’ ook in Nederland op FOX

De Nederlandse Atlanta Falcons receiver Geraldo Boldewijn is sinds afgelopen zondag ook te zien op het Nederlandse FOX-kanaal, FOX 4.

‘Hard Knocks’ is de komende vier zondagen op 17:00 uur op het Nederlandse kanaal te bewonderen. De vijfde en laatste uitzending is op zondag 7 september. Op deze laatste uitzenddag pakt FOX alle uitzendingen bij elkaar, voor een marathonuitzending die van 13 tot 19 uur duurt.

Aansluitend wordt de wedstrijd Atlanta Falcons – New Orleans Saints uitgezonden. FOX laat hiermee zien opnieuw te dippen in de American football-vijver. De Nederlandse tak brengt het gehele NFL-seizoen vijf wedstrijd per week. En alle playoff wedstrijden live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *