Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook NCAA College Football op FOX

In navolging van het nieuws dat FOX zowel ‘Hard Knocks’ als vijf NFL-wedstrijden per week uitzendt, is er nog meer nieuws vanuit de Amsterdamse studio’s. Ook NCAA College football gaat in Nederland on air.
De eerste wedstrijd is in de nacht van zaterdag 30 augustus. Kijkers wordt dan USC-Fresno State voorgeschoteld.

FOX begint voorlopig met een livewedstrijd per week op FOX 2. Deze wedstrijd van de week wordt uitgezonden in de nacht van zaterdag op zondag en vast herhaald op zondagmorgen om 9:00 uur. FOX belooft hierbij altijd een wedstrijd uit de PAC-12, de Big-10 of de Big-12.

Om de jubelstemming nog groter te maken. De eerste zondag van het NFL-seizoen mikt FOX erop dat Geraldo Boldewijn in het veld staat. De wedstrijd die om 19:00 uur staat geprogrammeerd? Het duel tussen de Atlanta Falcons en de New Orleans Saints.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *