Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geraldo Boldewijn ingemaakt met Falcons

De Atlanta Falcons zijn niet lekker bezig. Geraldo Boldewijn maakt echter goede kans het uiteindelijke team te halen. De Nederlander had verschillende goede plays voor de Falcons, die hun game verloren met 32-7 van de Houston Texans.

Geraldo’s eerste en enige catch kwam op een simpel screen voor een terreinwinst van acht yards. Boldewijn vocht voor elke yard, in de play die er ook vier- of vijf waard had kunnen zijn.

Zijn andere twee targets waren minder fraai. Op een comeback route die geen moment kans had, hadden de Falcons geluk geen pick-six te incasseren. De play erna ging de bal opnieuw naar Geraldo. De pass was echter kanonnenvoer: De QB stond onder druk en gooide maar wat. Boldewijn is imposanter in zijn blocking. De Falcons’ eenzame touchdown kwam op een screen voor Devin Hester, waarbij Boldewijn de blocker aan Hester’s kant was.

 

Even later liep Devonte Freeman een TD binnen die werd teruggehaald. Ook op die play vond Boldewijn een man downfield en blockte hij zich, hopelijk, het team in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *