Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lelystad Commanders wil gooi doen naar tulp

Een seizoen geleden werd de ploeg van Lelystad Commanders vrijwillig teruggezet naar de eerste divisie. De doelstelling om het jonge team de mogelijkheid te geven om te wennen aan senior tackle op het niveau van de eerste divisie werd meteen gehaald. De ploeg van alleskunner Sidney Kunst werd meteen kampioen door in de finale een eclatante 40-13 overwinning op de Groningen Giants te noteren. De vraag die nu rijst is of Lelystad de sprong naar de Eredivisie weer kan maken.

“Ons team was vorig seizoen onstabiel. We misten een aantal ervaren spelers,” aldus Kunst. “Het team is nu weer compleet, dus kunnen we weer een uithaal doen naar de tulp. De Commanders zijn altijd gering in aantal, maar groot in daden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *