Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Highlife Magazine nagelt verkeerde speler aan schandpaal

Het Nederlandse Highlife magazine heeft een aantal kleine rubrieken waar ze aandacht besteden aan allerlei interessante zaken die ons bezig houden op deze fijne blauw groene aardbol. Want de gemiddelde Cannabis fan heeft natuurlijk veel meer interesses dan alleen de groene plant. Zo ook sport. Maar wij denken dat in het laatste issue iemand wellicht iets te veel tijd heeft besteed aan zijn plantjes, alvorens dit stuk te kweken.

Zoals bekend kampt de Cleveland Browns wide receiver Josh Gordon al jaren lang met een marihuana probleem. Althans, het is een probleem voor de NFL. Want meneer Gordon zelf presteerde het om één van de meest spectaculaire seizoenen ooit voor een receiver aan te laten tekenen.

Hij miste twee duels na schorsing voor wietgebruik, maar kwam toch tot 1646 yards en 9 touchdowns. Hij had zeer waarschijnlijk het seizoensrecord voor receiving yards verpulverd, mits hij de eerste twee duels niet had gemist. Maar in het off season ging het mis voor de All Pro. Hij werd weer betrapt op het gebruik van wiet en mist zeer waarschijnlijk het gehele seizoen om disciplinaire redenen. Heel logisch natuurlijk. De NFL heeft liever dat je met liters alcohol de pijn doet verstommen. En ook geweld levert minder straf op. Vraag dat maar aan Ray Rice.

Highlife magazine vond het verhaal van Gordon’s schorsing dusdanig interessant dat hij een plaatsje in het blad kreeg met zelfs een mooie foto! Een zeer boos kijkende foto. Ja, dat past wel bij het imago van Gordon. Stoute jongen. Je oogst immers wat je zaait.

Alleen een beetje jammer dat Google niet werkt op het kantoor van Highlife. Op de foto staat namelijk niet het blijde gezicht van Gordon, maar dat van Pittsburgh Steelers cornerback Ike Taylor. Nu heeft Gordon Taylor de afgelopen seizoen wel in de fik gestoken, want het duo staat twee keer per seizoen tegenover elkaar, dus de verwarring is te begrijpen. Maar de arme Taylor is een modelburger, die voortaan in ons kikkerlandje direct en zonder te vragen de weg gewezen krijgt naar de dichtsbijzijnde coffeeshop.

Er wordt gesproken over eventuele strafvermindering voor Gordon, maar voorlopig is de pijp is nog niet leeg. Hij zal zich moeten gaan gedragen anders pakt de boze meneer Goodell hem zijn loopbaan af. Dat het groene goedje inmiddels in twee staten legaal is, verandert niks aan de zaak. Laten we hopen dat hij zich aan de regels houdt en hij de komende jaren hits neemt van verdedigers en niet van een vers gedraaide doobie. Want anders kost het hem slechts een paar teugen, alvorens hij die geweldige carrière niet meer kan heugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *