Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Moet Suh de Cowboys redden?

Het gaat weer een heel lang seizoen worden voor de fans van de Dallas Cowboys als er niks verandert. De verdediging heeft meer gaten dan een stuk Zwitserse kaas en aanvallend leunen ze zwaar op de getalenteerde diva Dez Bryant en de breekbare runningback DeMarco Murray.

De Cowboys gaan door het leven als America’s team maar wachten al sinds 1996 op een overwinning in de playoffs. De fans van Dallas zijn vaak mannen van middelbare leeftijd die dronken oreren over lang vervlogen tijden. Iedereen kent de zwartwitbeelden van Troy Aikman en Emmitt Smith nog wel. Begin jaren ’90 waren de Cowboys een team om rekening mee te houden en wonnen ze drie Superbowls maar sindsdien is er alleen stof bij gekomen in de prijzenkast van Dallas.

Jerry Jones, de excentrieke oliemiljardair en eigenaar van de Cowboys, moet een konijn uit de hoge hoed toveren. Misschien dat Ndamukong Suh van de Detroit Lions redding kan brengen in Dallas. De Lions zouden hun enfant terrible waarschijnlijk wel willen traden want hij telt heel erg zwaar tegen het salarisplafond in Detroit. Er zal wel minimaal een First round draftpick tegenover moeten staan maar dat er iets moet gebeuren is een nobrainer. Jerry Jones moet iets doen om zijn franchise haar glans terug te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *