Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sharon Doorson: Van cheerleader tot ‘Heksen bestaan niet’

Een blauwe maandag was zij uitverkoren om cheerleader bij de Amsterdam Admirals te zijn. Sharon Doorson uit Houten had alles in zich om een grote cheerleaderster te worden. Ze kon zingen, dansen en acteren. Het liep allemaal iets anders. Nog maar nauwelijks in het cheerleaderuniform gehesen, kwalificeerde zij zich namelijk voor Popstars: the Rivals. En daarmee kwam meteen een einde aan haar Admirals-contract (foto: Stefan Tetelepta // Sharon Doorson in het midden).

Sharon haalde dat jaar meteen de A-status met de meidengroep Raffish. Als een van de vijf uitverkoren zangeressen bracht ze ondermeer Plaything ten gehoren. Haar loopbaan kwam daar echter tot een tijdelijke stop, totdat zij zich in 2011 opgaf voor The Voice of Holland. Ze reikte hier tot de halve finale en dat stuwde haar tot nationale bekendheid met de bijnaam ‘Miss Cherry’.

Het laatste wapenfeit is de film ‘Heksen bestaan niet’. Sharon speelt hierin een goede heks, die met vier andere heksen probeert het einde der tijden te voorkomen. Leuke triviantfeitjes dus voor iemand die binnenkort de film in de bioscoop gaat bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *