Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Beste fan is een Kaaskop!

Sneeuw en vrieskou weerhouden een ‘Cheesehead’ niet van het aanmoedigen van zijn favoriete Green Bay Packers. Gelukkig heeft Forbes nu ook wetenschappelijk vastgesteld dat de fans van Packers de beste zijn van de NFL. En hier is toch een beetje Nederlandse trots op zijn plaats, namelijk op fans die de geuzennaam van de Nederlanders hebben overgenomen.

De ‘Cheeseheads’ scoorden het beste op drie van de vijf variabelen uit het onderzoek van Forbes. Zo hebben 84% van de volwassenen uit de omgeving van Green Bay een wedstrijd bezocht, gezien op tv of gevolgd via de radio. Packers’ fans hebben de hoogste ratio van stadionbezoek en het grootste bereik op social media. Ze scoorden tweede op tv-kijkers en zevende op verkoop van merchandise.

Dit is alles is geweldig nieuws voor Packers’ held én verrader Brett Favre. Want echte fans vergeven hun idool ook een misstap en dus zullen de fans volgend jaar flink juichen als de nummer 4 ‘retired’ wordt in Green Bay.

Oranje op nummer 2
De Denver Broncos en de New Orleans Saints maken de top drie compleet van beste fans! De Broncos mogen hierbij Peyton Manning dankbaar zijn. Sinds zijn komst is niet alleen het toeschouwerspercentage boven de 100% gestegen, maar groeiden ook de merchandise cijfers. Wij kaaskoppen wisten natuurlijk al als geen ander dat oranje je altijd goed staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *