Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Buffalo Bills slaan er op los

Coach Doug Marrone is het beu. Zijn Buffalo Bills namen de boodschap een fysiek footballteam te zijn iets te letterlijk, en vlogen elkaar op woensdag én donderdag in de haren. Marrone maakt er geen geheim van goed pissig te zijn op de structurele losers in zijn team.
Op woensdag zei Marrone al genoeg te hebben van de akkefietjes. Hij schreeuwde zoveel tegen zijn spelers, en volgens profootballtalk.com durfde DE Jerry Hughes het aan terug te praten tegen zijn leider. Marrone: ‘DO YOU WANT TO PLAY ON THIS TEAM?!’

En dat geldt voor iedereen binnen het team, volgens Marrone. ‘Ik heb zelfs tegen Jerry gezegd dat ik er van hou, hoe hij traint en hoe hij in special teams speelt. We hebben wat andere kerels, die starten, die dat ook zouden moeten doen.’

Marrone had tot slot een verfrissende gedachte die afsteekt naar wat veel studio-gangster-coaches prediken. ‘Wij zijn verantwoordelijk voor de integriteit van het spel. Er is geen plaats voor vechten in dit spel, in American football. Punt. Einde discussie.’

… En wij durven het enigszins oneens te zijn met de coach. De Buffalo Bills hebben wat gemene dudes nodig die Ndamukong Suh-stijl de kutzak uit kunnen hangen. De New England Patriots claimen die divisie tot het tegendeel bewezen is, maar achter hen ligt misschien een play offs-plaatsje voor het oprapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *