Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Grote belangstelling voor Football Academy Netherlands

Nog even en Football Academy Netherlands (FAN) komt shirts tekort om het initiatief in goede banen te leiden. Het initiatief van coach Marcel Meijerink noteerde onlangs een prestatie van formaat: het programma registreerde deelnemer nummer 214. Op 7 september vindt in Leiden de kickoff plaats.

FAN is een samenwerking van alle bij de AFBN aangesloten football clubs. Het doel van het programma is om alle jeugd tacklespelers in het off-season een programma aan te bieden om de football skills te verbeteren, het spelinzicht te vergroten en wedstrijdervaring op te laten doen. FAN doet dit door een combinatie van gezamenlijke trainingen en wedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Het uiteindelijke doel is om American football in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

FAN is voor alle jeugdtacklespelers van Nederland van 12 tot en met 19 jaar. Er wordt getraind en gespeeld in twee categorieën: U15 en U19. Om bij Football Academy Netherlands mee te doen moet je lid zijn van een de bij de AFBN aangesloten American football verenigingen.

Kijk hier voor een kleine impressie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Final NFL Mock Draft

Analist Robbert-Jan Drost komt op de dag voor de NFL Draft met zijn laatste Mock. Happy Draft Day, footballvrienden! 1. Carolina Panthers: Bryce Young, QB,

Lees verder »