Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Michael Sam toont Manziel ’the money’

Michael Sam leek met alle media-aandacht rond zijn figuur een ‘homo eerst, passrusher later’ professioneel footballspeler te worden. De eerste openlijke homoseksuele speler in de league valt echter op waar het hoort: Op de gridiron.

Sam had vannacht twee sacks tegen de Cleveland Browns, in een wedstrijd die de St. Louis Rams comfortabel wonnen (33-14). Sam verzamelde tot nu toe drie sacks en in totaal vijf tackles, in drie pre season wedstrijden.

Zevende ronde-picks als Michael Sam zijn niet in inkt op het roster geschreven, ze moeten hard werken voor een plaatsje in het team. Sam doet er momenteel alles aan de cut te halen. Serieus: Hoor je iemand nog over het feit dat hij op mannen valt?

Voor ons is hij vooral een baas. Omdat er zoveel lef voor nodig is uit de kast te komen in zijn alpha-mennekes wereld. En omdat hij Johnny Manziel de cash liet zien, na één van zijn sacks vannacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *