Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tjong-a-Tjoe valt geblesseerd uit tegen Niners

Slecht nieuws van het San Diego-front. Defensive Tackle Ricky Tjong-a-Tjoe viel vannacht geblesseerd uit tegen de San Francisco 49ers. De Nederlander leek zijn knie zijwaards te buigen en moest in het golfkarretje van het veld worden gereden. Verdere details zijn op moment van schrijven onbekend.

Tjong-a-Tjoe noteerde één tackle in een gelimiteerd aantal snaps. Het is moeilijk in te schatten of Ricky dichtbij of ver van een roster-spot af was. Afhankelijk van de ernst van de blessure kan hij natuurlijk nooit dichterbij zijn gekomen, vannacht. Eerder viel er een andere lineman uit voor San Diego.  De Chargers verloren de wedstrijd met 21-7, maar wist met de starters een paar enorme stops en een setje fumbles te forceren.

De football community leeft mee met Tjong-a-Tjoe, en ook van deze kant willen we hem alle beterschap en sterkte wensen. Come back stronger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *