Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tampa Bay haalt headlines binnen

De Tampa Bay Buccaneers hebben eindelijk een manier gevonden om hun team the talk of town te maken. Zij denken er stevig over offensive lineman Richie Incognito in te lijven.

Richie wie? Incognito. Eigenaar van misschien wel de lelijkste tatooages in de league en een pestkop. Een homofoob, een tiran, een racist. En, eerlijk is eerlijk, een behoorlijke footballspeler.

Tampa Bay wil zijn lijn verbeteren. Incognito kan als left guard of center uit de voeten. In zijn laatste 24 wedstrijden (hij miste er vorig jaar acht door een schorsing) had hij acht penalties voor slechts 72 yards. Er zijn heel wat minder goede linemen in de league.

Naar eigen zeggen heeft Incognito een verkennend, constructief gesprek met de Bucs gehad maar is er nog geen contract getekend. Volgens ons is het slechts een kwestie van tijd voor iemand Richie oppikt, aangezien de NFL geen reden ziet die frikandel nog langer te schorsen.

Rookie mistake

Terwijl Incognito één of twee vraagjes van het journaille kan verwachten (‘Serieus? Je slaat je fucking dure auto kapot?!’) is er een Tampa-rookie die ook wat heeft uit te leggen.

Eerste ronde pick Mike Evans is volgens TMZ aan het knokken geweest. Evans, als zevende gekozen bij de afgelopen draft, zou het akkefietje in maart lang verborgen hebben gehouden.

Volgens het sappige bericht werd Evans uit da club gezet en zocht hij vervolgens ruzie met een handvol omstanders. Evans heeft eventjes vastgezeten voor verhoor maar is zonder aanklacht naar buiten gewandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *