Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Adrian Peterson wil voor Dallas spelen

Adrian ‘All Day’ Peterson wil voor de Dallas Cowboys spelen. Zoveel zei hij tegen de ‘Boys eigenaar, Jerry Jones, toen hij hem een poosje terug belde.

Jones’ reactie, volgens de man zelf: ‘Dat snap ik, Adrian. Dat zou ik ook mooi vinden. Ik vind je verhaal prachtig, ik hou van je vader’s verhaal. Ik respecteer waar je voor staat en ben altijd fan geweest.’

Peterson krabbelt, zonder het gesprek te ontkennen, een beetje terug: ‘Ik heb in dat gesprek nooit aangegeven dat ik weg wilde bij de Vikings. Ik heb altijd gezegd te begrijpen dat de NFL een business is, maar dat ik als Viking met pensioen wil gaan.’

De Cowboys hebben nog geen statement losgelaten, maar stel je voor: Tony Romo, de op tien na beste quarterback in de league, Dez Bryant, een top drie- of vier receiver, en de beste running back van de NFL (Peterson) in één offence. ‘America’s team’ zou zomaar weer eens de play offs kunnen halen.

Peterson zou naar Dallas willen trekken zodra zijn huidige contract in Minnesota afloopt. Geen goede tijden in Minneapolis: NBA’er Kevin Love kon ook al niet wachten om er de biezen te pakken.

Verwachtingen zijn overigens dat de NFL achter de schermen aan het kijken is of- en welke regels er verbroken zijn door Peterson, in het zoeken van contact met de Cowboys. Een speler onder contract dient zich ver weg te houden van zulke speculaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *