Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe bondscoach voor Nederland

Jeno van Opstal is benoemd als de nieuwe bondscoach van de U13 en U15 nationale flagfootball-teams. Hij volgt Ronny Ramsodit op, die afgelopen maand afscheid nam als bondscoach met de overwinning op een vriendschappelijk flagfootballtoernooi in Le Havre. Van Opstal geniet het vertrouwen van de landelijke American football bond AFBN om het goud in beide leeftijdscategorieen te prolongeren.

Van Opstal is eerder als coach betrokken geweest bij de nationale teams U13 en U15. Recentelijk nog werd hij Europees Kampioenschap op het EK in Lelystad. Van Opstal opereerde toen onder eindverantwoordelijke Ramsodit. Het Europees Kampioenschap luidde, naar verluidt, tot een breuk tussen de twee kapiteins. Jeno en zijn team bereiden de Nederlandse jeugd voor op het EK van 2015. Gridiron wenst hem hierbij veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *