Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Hard Knocks’ at the Hard Rock

Het Hard Rock Cafe Amsterdam wordt compleet vernieuwd, maar is nog steeds dedicated om je het beste American football ter wereld te brengen. Met een Nederlands tintje. Aanstaande zondag houdt het Hard Rock Cafe namelijk een speciale ‘Hard Knocks’-middag. Vanaf 14.30 uur kun in de vernieuwde baromgeving terecht om alle ‘Hard Knocks’-afleveringen achter elkaar te zien. De gelegenheid is hiermee perfect voor American football-fans en spelers van bijvoorbeeld de Amsterdam Panthers. In ‘Hard Knocks’ speelde voormalig Amsterdam Panthers wide receiver Geraldo Boldewijn namelijk een prominente rol in een van de best bekeken real-life shows van de Amerikaanse buis.

Met ‘Hard Knocks’ houdt het niet op in het Hard Rock aan het Max Euweplein. Ook het avondprogramma is namelijk spectaculair. Om 19:00 opent The Rock het NFL-seizoen met Atlanta Falcons – New Orleans Saints. Om 22:25 uur staat San Francisco 49ers-Dallas Cowboys op het programma.

‘Hard Knocks’ at the Hard Rock begint zoals gezegd om 14.30 uur. Tickets kosten 19,50 en daarvoor krijg je een Legendary Burger, een getapt Heineken biertje en een exemplaar van de meest recente USA Sports. Tickets bestel je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *