Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Fappening slachtoffer Ariana Grande doet volkslied

Ariana Grande stond er toch maar mooi. Als zangeres om donderdagnacht het volkslied te vertolken, voorafgaand aan de kickoff van het NFL seizoen tussen Seattle Seahawks en Green Bay Packers. Slechts daags, nadat de ‘Fappening’ naaktfoto’s van het kindsterretje en andere sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton had blootgesteld aan de wereld. Voor 68.424 ging zij op het CenturyLink Field vocaal met de billen bloot.

Wellicht dat de NFL rekening had gehouden met fappende pappa’s, want tijdens de vertolking van het volkslied werd er slechts sporadisch overgeschakeld naar Grande. In plaats van de ster onder de loep te nemen, kregen we een overdaad een macho mannen en publieksbeelden. Grande had zich voor de gelegenheid degelijk gekleed. Geen allesonthullend jurkje en hoge naaldhakken en ook geen laag decollete. Het meisje zong in een doodgewone spijkerbroek en een Seattle Seahawks replica. De foto bij dit artikel komt dus uit het archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *