Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geen ‘Hard Knocks’ at the Hard Rock

Een onplezant telefoontje vanuit het Amsterdamse filiaal van het Hard Rock Cafe vanmorgen. Bij de grootscheepse verbouwing aan het Max Euweplein zijn enkele cruciale kabeltjes en een UPC Mediabox onherstelbaar beschadigd. Hierdoor kan de geplande marathonuitzending van ‘Hard Knocks’  zondag om 14:30 uur niet doorgaan.

Ook zal het Cafe in het centrum van Amsterdam geen NFL-wedstrijden uitzenden in de eerste week van de competitie. Hard Rock Amsterdam hoopt dat de problemen voor volgende week verholpen zijn. American football- en Geraldo Boldewijn-fans, die al een kaartje hadden besteld, krijgen uiteraard hun geld terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *