Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wijzigingen Football Academy Netherlands

Twee locaties van Football Academy Netherlands zijn veranderd. 21 september vindt de clinic plaats bij de velden van de Almere Flevo Phantoms. Op 5 oktober strijkt FAN neer bij het sportpark van de Amsterdam Crusaders. Dit heeft de website AFBN.nl vandaag bekendgemaakt.

Football Academy Netherlands gaat vandaag van start in Leiden. Maar liefst 216 spelers hebben zich tot nu toe aangemeld om mee te doen. De kick-off vindt plaats op de accommodatie van de Leiden Lightning. Aan de staff zal het niet liggen. Zowel coaches, medics en support staff hebben zich inmiddels door middel van clinics en meetings voorbereid om dit een geweldige ervaring voor iedereen te laten zijn.

FAN is een initiatief van de amateurverenigingen van Nederland, opgezet door de bondscoach van de Dutch Junior Lions, Marcel Meijerink. Uiteindelijke doel is om het niveau van de American football jeugd structureel te verhogen, zodat er een betere fit komt met de overstap naar senior full contact football. De professionalisering bij de Dutch Junior Lions en het nationale vlaggenschip, Dutch Lions, zijn hierbij richtinggevend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *