Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

{Update} Ray Rice knockout video leidt tot ontslag

De website TMZ heeft vandaag de video vrijgegeven, waarop te zien is hoe Baltimore Ravens running back Ray Rice zijn verloofde in een lift knockout slaat. UPDATE: Op basis van de videobeelden hebben de Ravens de frele running back de laan uitgestuurd. Bovendien is hij door de NFL voor onbepaalde tijd geschorst voor zijn wangedrag.

De daad leidde er niet toe dat Rice en zijn vrouw uit elkaar zijn gegaan. In plaats daarvan is het stel jongstleden mei getrouwd. Rice werd voor zijn wandaden wel geschorst door de National Football League. De aanvaller kreeg in eerste instantie twee wedstrijden aan zijn broek. Nog indrukwekkender: de NFL heeft het sindsdien ook op huiselijk geweld gemunt. Iedereen die zijn vrouw met een vinger aanraakt, kan op een reprimande rekenen (zie meneer McDonald van de 49ers). De bond voelt het aan haar stand verplicht om de loopbanen van de footballende echtgenoten in het gareel te houden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *