Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arnhem Falcons reageren op coupe 010 Trojans

In Arnhem heeft men, bij monde van hoofdcoach van Martin Doomen, gereageerd op het nieuws dat clubman Wouter van den Boogaard de Arnhem Falcons heeft ingeruild voor een positie bij de 010 Trojans.

“Ik kan nog niks zeggen over de reactie van het team,” laat de hoofdcoach via Facebook optekenen. “Ik heb de rest van de spelers nog niet gesproken, ik zie ze vanavond weer.”

“Ik weet waarom Wouter dit doet. Wij zullen hem missen als offensive coordinator, maar ik denk dat het goed is voor zijn ontwikkeling als hij een tijd ergens anders gaat coachen. En samenwerkt met mensen waar hij niet mee is opgegroeid.”

Doomen wenst zijn voormalig offensive coordinator veel succes en schuwt hierbij de loftrompet voor Rotterdam niet. “De 010 Trojans zijn, zoals ik nu kan opmaken, een van de top organisaties in Nederland met een spelersgroep die heel fanatiek is. Ik had gedacht dat ze dit jaar al in de Eredivisie zouden spelen, maar helaas is dit niet gelukt. Voor mij zijn ze weer favoriet in hun divisie dit jaar. Zeker met een versterking als Wouter.”

De vader van Wouter van den Bogaard, Harry, is nog steeds voorzitter van de ploeg uit Arnhem. Uit een bericht onder het nieuwsartikel dat GridIron vanmorgen plaatste, blijkt het grote vertrouwen in zijn zoon. “Je keert nu terug bij Michel Storm en Joost van den Bogert, de coaches waaronder je in 2002 je eerste stappen maakte bij de Dutch Junior Lions. Even een poosje Trojan, maar je blijft altijd een Falcon. Veel succes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *