Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gambling Problems week 2: Over reaction

Op de Gridiron redactie lopen twee gasten met een serieus gokprobleem rond. Matthias van Wettum (MW) en Tiel van den Heuvel (TvdH) verklappen waar ze geld op zetten, en verklaren waarom de ander waarschijnlijk broke eindigt. (Hometeam in Caps)


TvdH: Arizona Cardinals (+2) over NEW YORK GIANTS

Ik weet niet hoe je Eli en co nog als favoriet kunt noemen. Vannacht ging het debiele-broertje-van weer door, waar hij vorig jaar gebleven was. Twee picks! En dat moet dan tegen de ‘No Fly Zone’ secondary van Arizona? Hellz naw.

MW: De Cardinals lijken mij een team wat thuis alles wint en uit buiten de pot pist. De Giants lijken mij een team wat gewoon verliest. Two picks for Patrick Peterson, two touchdowns for Michael Floyd. Agreed.

MW: Miami Dolphins (-1) over BUFFALO BILLS

 Onderdeel van de zwakke vertoning van de Patriots was het sterke optreden van de Dolphins. Mike Wallace was los, Knowhon Moreno en Lamar Miller blijken een gouden duo en Cameron Wake is een ramp voor elke right tackle. Miami gaat 2-0 in de eigen divisie. Verrassing van het seizoen?

TvdH: Goeie pick, ik kan niet haten. De Dolphins waren enorm goed in de tweede helft, en van de Bills weten we nog niet zeker of dit een eenmalige vertoning was. Een dominante winst hier maakt Miami zowaar kanshebber in de divisie…

TvdH: New England Patriots (-3) over MINNESOTA VIKINGS

Regel: Pak altijd de Patriots, na een loss! Tom Brady’s beste dagen zitten er op, maar New England moet de run kunnen stoppen en aanvallend zijn de Pats de betere. Gronk + 1 week = Beastmode.

MW: Een gênante vertoning van de Patriots na rust tegen de Dolphins. Vijf first downs, waarvan drie op 3rd en 4th down. De run defense is dramatisch, maar Peterson kan het niet in zijn eentje. Revanchewedstrijd voor Brady.

MW: CINCINNATI BENGALS (-4.5) over Atlanta Falcons

I’m loving the Bengals. Tegen de Ravens leken ze even in te storten, maar ze waren snel weer bij de les. Deze defensie is heel goed en lijkt alle klappen van blessures moeiteloos op te kunnen vangen. Bovendien is dit het reguliere seizoen, wat betekent dat Dalton nog subliem presteert.

TvdH: Ik denk dat je de Falcons hier onderschat, al speelt Cinci thuis. De Falcs namen New Orleans mee naar overtime en wonnen. En Brees & Co boven Dalton en de Bengalen, elke dag van de week.

TvdH: Houston Texans (-3) over OAKLAND RAIDERS

De Texans zagen er uit als een play offs team, terwijl de Raiders – denk ik – één van de drie slechtste teams in de NFL hebben. Houston moet hier een touchdown verschil kunnen maken.

MW: Raiders een van de slechtste drie? I don’t buy it. Jones-Drew is een fossiel, maar Carr kan dit team naar zijn hand zetten met een paar leuke receivers. In eigen huis tegen de Texans geef ik ze een kans.

MW: Detroit Lions (+3) over CAROLINA PANTHERS

Rawr! De Lions zijn hot. De defensie staat, Stafford speelt met zelfvertrouwen en Megatron is… Megatron. De Panthers krijgen Newton terug, maar dit team heeft veel te veel gaten en vraagtekens. Kelvin Benjamin is één van de hoogtepunten, maar deze shoot out wordt Carolina teveel. Lions outright.

TvdH: Je laat het lijken alsof het niet close wordt. Ik denk dat Carolina kan rennen tegen Detroit en dat Luke Kuechly de beste speler op het veld is. Enorme eindbaas. Detroit heeft zeker kansen, maar ik blijf er van af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *