Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Fantasy Thermometer: Week 2

Gridiron bekijkt zo nu en dan de Waiver Wires, op zoek naar juweeltjes om op te pikken voor Fantasy Football. En vooruit: Zodra de claims zijn ingediend zijn we niet te flauw ze met jullie te delen.

5. Harry Douglas, Atlanta Falcons

Matt Ryan kijkt Harry’s kant op. Dat resulteerde tot nu toe niet in touchdowns, maar na twee games lijkt dat een kwestie van tijd. In week 1 ving Douglas zes uit zeven targets voor 69 yards. Deze week ving hij slechts vier van de acht ballen die zijn kant op kwamen voor 38 yards. Ben je één van de zeventien miljoen spelers die getroffen is door blessures, deze week, overweeg dan Douglas een kans te geven. Beschikbaar in negentig procent van Yahoo’s leagues!

4. Larry Donnell, New York Giants

Als enige Tight End in deze lijst is Donnell ook nog eens veruit de minst bekende. Hoe hij nog free agent is in bijna tachtig procent van Yahoo’s leagues is idioot. Heeft in twee weken bijna zeventig yards ‘per game’ en sinds dit weekend ook een touchdown gescoord. De Giants zijn een wrak van een team, staan vaak achter en Eli moet die bal toch ergens kwijt. Zijn zeventien targets verklappen dat Manning denkt dat Donnell vaak vrij staat. Dat betekent veel, in Fantasy Football.

3. Danny Woodhead, San Diego Chargers

Woodhead is gewoon een enorme baas. Iets objectiever: San Diego gebruikt de kleine back in allerlei soorten situaties, en is niet bang met de bal zijn kant op te gaan. Hij is beschikbaar in ongeveer de helft van je standaard leagues en is van extra waarde in een ‘point per reception’ (ppr) league. Ryan Matthews is geblesseerd (verrassing!), dus Woodhead’s rol kan alleen maar groeien. Heeft tot nu toe geen scores genoteerd, maar dat gaat zeker veranderen…

2. Greg Jennings, Minnesota Vikings

Jennings ving maar één balletje deze week, maar geef hem eens ongelijk. Hij was op vakantie op Revis Island. Hij redde bijna zijn avond met een touchdown, maar stond out of bounds. Punt van deze alinea: Jennings heeft het talent, en liet dat in week één al zien. Toen had hij 58 yards op vijf ballen en een touchdown. Volgende week gaan de Vikes naar New Orleans. En de Saints verdedigen kak.

1. Ahmad Bradshaw, Indianapolis Colts

Bradshaw gaat niet elke week twee touchdowns noteren. Toch lijkt hij de beste back in Indy te zijn, en dat moet zich vroeg-of-laat uitbetalen in een grotere rol binnen de offense. Bradshaw had deze week bijna honderd yards aan offence met twee TD’s. Hij is in standaard Yahoo leagues beschikbaar in bijna zestig procent van de competities…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *