Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Hester breekt Prime’s return record

De Atlanta Falcons lieten vannacht geen houten been heen van de Tampa Bay Buccaneers. De Bucs werden geslacht 56-14, stonden zelfs met 56-0 achter, maar who gives a shit. Devin Hester, de beste return-man aller tijden, rende een punt terug voor de twintigste return touchdown van zijn carrière. Een record.

Er zijn maar weinig plays zo spectaculair als een kick of punt die wordt teruggelopen voor zes. Hester’s twintig TD’s maken hem een all timer, hij verbrak namelijk Deion ‘Primetime’ Sanders’ negentien returns. Hester vierde de touchdown daarom op de enige passende wijze, high stepping.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Final NFL Mock Draft

Analist Robbert-Jan Drost komt op de dag voor de NFL Draft met zijn laatste Mock. Happy Draft Day, footballvrienden! 1. Carolina Panthers: Bryce Young, QB,

Lees verder »