Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Trickplay met Johnny Manziel teruggefloten

Johnny Manziel heeft de sleutels van de Cleveland Browns aanval nog niet in handen. Wel mag hij van zijn coaches al aan het groene gras ruiken. Manziel werd afgelopen zondag in de verloren wedstrijd tegen Baltimore Ravens (23-21) op ludieke wijze ingezet. Geposteerd aan de zijlijn van het veld deed de backup quarterback alsof hij in een discussie verwikkeld was met offensive coordinator Kyle Shanahan, om er volgens tussenuit te naaien.

De cornerbacks hadden de verstopte Manziel niet opgemerkt en werd helemaal vrij gelaten. Manziel maakte een fraaie grab aan de zijlijn, alhoewel zijn techniek aan alle kanten verraadde dat hij geen ‘natural born receiver’ is. Helaas voor de spelverdeler werd de catch teruggefloten door een penalty. Een van de medespelers beging een illegal shift, waardoor de terreinwinst van 50 yards werd teruggehaald.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *