Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Fantasy Thermometer: Week 4

Als je naar ons luisterde toen we vorige week de waiver wire bekeken, en je was zo vreemd om echt ons advies op te pikken, kon je succes twee kanten op. Danny Woodhead werkte niet voor je, Harry Douglas ving een TD, Greg Jennings en Ahmad Bradshaw waren solide. Deze week doen we weer een poging: Wie liggen er voor het oprapen?

De bye weeks beginnen. In mijn eigen geval betekent dat in één league een brutale vijf bye’s! Hoe meer spelers er voor je uitvallen, des te belangrijker wordt het een klompje op te pikken. In mijn geval: AJ Green, Zac Stacy, Michael Floyd en Terrence West. Damn. Hoe vang je dat op?! Dus geloof het of niet: Er zit daadwerkelijk wat ‘effort’ in deze column. Nee, je hebt gelijk. Dit zijn long shots.

5.  Rueben Randle, New York Giants

Geloof jij in Eli? Ik vraag het maar één keer. Geloof jij dat een quarterback die er de afgelopen weken werkelijk ver-schrik-ke-lijk uitzag, zijn zaakje op kan pakken en de Giants weer respectabel kan maken? Indien ja: Overweeg Rueben Randle. Eli vindt het skon, wat Randle laat zien, want hij keek maar liefst tien keer zijn kant op afgelopen weekend. Hij ving maar vijf ballen, voor slechts een paar yards, maar er is maar één gemiste tackle nodig voor een paar punten voor Rueben. Beschikbaar in veertig procent van de leagues, speelt tegen Washington! Kassa!

4. Coby Fleener, Indianapolis Colts

Gewoon, een ‘hunch’. Fleener en de Colts spelen tegen de Titans, deze week. Dat betekent dat Luck de bal vaak snel weg zal knallen, en hopelijk vindt hij zijn maatje Fleener regelmatig. De eerste twee weken (13, 21 yards) waren matig. Afgelopen weekend: 4/7 targets voor 49 yards en een score. Je kunt niet wekelijks een touchdown beloven, maar Fleener’s standaard zou op zijn minst rond die yardage moeten liggen.

3. Matt Asiata, Minnesota Vikings

BREAKING! Adrian PETERSON SPEELT NIET! Asiata zal voorlopig niet verward worden met All Day Peterson. Zo goed is hij niet: 12 carries voor 35 yards. Maar… Hij vangt wel ballen uit de backfield en haalde daar de afgelopen twee wedstrijden 36- en 48 yards uit. In een Points Per Reception-omgeving is hij misschien een klein kijkje waard. Gokje hoor, dit. Gokje.

2. Eddie Royal, San Diego Chargers

Niet Malcom Floyd, maar Royal is de Charger die je op wilt pikken. Vergeet zijn eerste game (-1 rushing yard, 1/6 catches voor 20 yards). Philip Rivers zoekt Royal en de afgelopen twee weken was de productie prima. Elf catches op zestien targets in twee wedstrijden, voor meer dan honderd yards en twee scores. Dat levert je in een bye week een aardige WR3 op! Royal is bijna overal beschikbaar en speelt tegen Jacksonville. Geen fantastische match up, maar dat zijn niet de Seattle Seahawks…

1. Eli Manning, New York Giants

Geloof jij in Eli? Ik vraag het maar éé… kak. Nog een keer dan. De Giants versloegen afgelopen weekend de Houston Texans. Die zagen er in week 1 en 2 uit als een play offs team. Manning pijnigde de Texans met een 21/28 passing performance voor 234 yards en twee scores. Geen interceptions. Daar kun je niet op rekenen bij Eli, maar als je één van de sloebers bent die Tom Brady nog steeds start… Dan moet je het in ieder geval overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *