Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Olivia Munn laat Packers struikelen

De Green Bay Packers zijn het seizoen maar heel erg matig begonnen. Hoewel de Packers al jaren de NFC North in een ijzeren greep hebben en ze sinds 1842 worden genoemd als een kandidaat om de Superbowl te winnen, zagen fans zondag hun Packers maar 7 punten scoren tegen de Lions in de tweede verliespartij in 3 wedstrijden.

Natuurlijk was de 19-7 overwinning deels de verdiensten van de Lionsdefense maar Eddy Lacy die een bal laat vallen en Aaron Rodgers die Jordy Nelson niet kan vinden, zijn dingen die je niet iedere dag ziet. De potente Green Bay offense was niet scherp.

Fans van Green Bay hebben de oorzaak gevonden voor de slechte prestaties van hun quarterback. Zijn prachtige vriendin Olivia Munn werd op social media het mikpunt van een hetze want, zo leren alle films die op Rocky lijken ons, vrouwen zijn slecht voor prestaties. Ook één of andere honkbalspeler zag een andere Rodgers dan voor hij op regelmatige basis zijn pielleke in een topmodel mocht stoppen en deze meneer kan het weten want hij doet vieze dingen met Kate Upton en schijnt sindsdien minder goed te presteren.

Geen paniek, niks aan de hand, dit is al het derde jaar op rij dat de Packers langzaam op gang komen en de afgelopen twee seizoenen wonnen ze gewoon de divisie. Het seizoen is nog lang, er moet nog veel football gespeeld worden, kies maar een cliché en onthoud dat de laatste keer dat de Packers verloren in Detroit, ze aan het einde van het seizoen de Lombarditrophy mee naar huis namen.

Tijdens een persconferentie deze week verzekerde Rodgers ons dat het dit jaar allemaal goed gaat komen en wilde hij niet ingaan op de suggestie dat Olivia Munn zijn talent steelt. Dat het allemaal goed komt mag hij zondag laten zien als de Packers op bezoek gaan in Chicago om voor de 189ste keer de oudste rivaliteit in de NFL te beleven.

Saillant detail: zowel Olivia Munn als Kate Upton waren slachtoffer van het iCloud-lek, waarbij honderden naaktfoto’s van celebrities ‘zoek’ raakten op internet. Zoek het causaal verband! Google op The Fappening en u zult vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *