Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geno Smith: ‘FUCK YOU!’

Moeilijke tijden voor Geno Smith, quarterback voor de New York Jets. Smith riep na het verlies van zijn ploeg enkele fans wat lieve woorden toe, en hier is een nieuwsflash voor de binnenkort-back up: Er lopen daar camera’s rond.

De Jets verloren thuis met 24-17 van de Detroit Lions. Het was het derde verlies op rij voor de J-E-T-S en Smith deed er weinig aan het verlies te verhelpen. Hij gooide 17/33 voor amper 200 yards, een touchdown en een interception.

Dit seizoen staat de teller voor Smith op vier scores en vijf interceptions; Hij heeft nog niet één wedstrijd met meerdere touchdowns gehad. Hij fumblede al vier ballen voor de Jets en verloor er twee.

Dat valt ook de kritische fans op. Afgelopen zondag waren de ‘WE WANT VICK!’-spreekkoren goed te horen in Metlife Stadium. Het is dus amper een verrassing wat Geno deed besluiten een dikke F-you uit te delen.

Coach Rex Ryan stelt het benchen nog even uit, overigens. ‘Ik ga hem niet vervangen. Ik voel me goed over Geno.’ Dat maakt je een zeldzame diersoort, Rexy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *