Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sidney Kunst blijft Lelystad Commanders trouw

Running back Sidney Kunst blijft in Lelystad, ondanks hardnekkige geruchten dat de aanvaller een overstap naar Amsterdam Crusaders zou overwegen. Kunst liet vandaag officieel aan Gridiron weten dat hij in de Flevopolder blijft om aan de heropbouw van zijn club te werken. “Zet dat maar zwart op wit,” aldus de international.

Het gerucht gonsde de afgelopen weken rond na de beslissing van Lelystad Commanders om zich dit jaar met het seniorentackle-team terug te trekken uit de landelijke competitie.

De officiele bevestiging van Kunst is een streep door de rekening van Amsterdam Crusaders. De ploeg, die aankomende zondag het 30-jarig jubileum viert met een groots opgezet spektakel op het eigen sportpark, is zich op veel posities aan het versterken. Onlangs maakte deze site bekend dat een drietal sterkhouders van de Amsterdam Panthers ook al hun toevlucht tot de hoofdstedelijke concurrent hadden gezocht.

Crusaders lijkt er alles aan gelegen om weer eens met de hoogste eer te strijken. De laatste keer dat de ploeg de Tulip Bowl won was in 2010. De afgelopen drie seizoenen moest Crusaders telkens de meerderheid erkennen in de Alphen Eagles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *