Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brady’s Back: Tom trekt lange neus naar critici

Gelukkig durfden we het vorige week bij Gridiron niet aan om hem openlijk af te vallen. En dat is maar goed ook, want… Tom Brady is nog niet klaar in de NFL. De quarterback revancheerde zich zondagavond (Nederlandse tijd) met een giftig scherp optreden tegen de Cincinnati Bengals. Aan zijn hand gaven de Patriots de tot dan toe enige overgebleven ongeslagen ploeg uit de AFC een ongenadig pak slaag: 43-17.

Tekenend was de start van de wedstrijd. Binnen vijf minuten dirigeerde Brady de ploeg 80 yards over het veld naar de endzone. Opvallend was daarbij dat de quarterback er bijna op gebrand leek om de bal zelf de endzone in te lopen. Hij staat niet bekend om zijn loopvermogen, maar tot drie keer toe ging hij zelf aan de haal met de bal. Waarvan hij twee keer met een quarterback-sneak lijf en leden riskeerde om persé te scoren. Hij realiseerde zich op tijd dat een runningback hier beter voor geschapen is en gaf uiteindelijk toch geheel onzelfzuchtig Stevan Ridley de ruimte voor een 1 yard touchdown run.

Uiteindelijk eindigde Tom Brady met 292 yards en twee touchdown passes. Basis om verder op te gaan om het Peyton Manning moeilijk te maken om de MVP titel op te eisen. Op lopen we nu weer te hard van stapel de andere kant op dan vorige week???

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *