Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Patriots steunen Bengal in strijd tegen kinderkanker!

Het ontroerende verhaal van defensive tackle Devon Still kreeg gisteren in Boston een mooi nieuw hoofdstuk. Wederom een voorbeeld hoe mooi het football-wereldje ook kan zijn bij de ontmoeting tussen de Bengals en de Patriots. Zo doneerde New England Patriots eigenaar Robert Kraft 25.000 dollar aan het kinderziekenhuis van Cincinnati. Bovendien traden de Patriots’ cheerleaders in het derde kwart aan in het Bengals shirt van Still , waarbij een tribute-film ter ere van Still’s dochter Leah werd afgespeeld. 

Het mag duidelijk dat Devon Still tot tranen geroerd was door de geste van de Patriots. Zijn shirt staat inmiddels symbool voor het steunen van de strijd tegen kinderkanker. De Bengals doneren namelijk 100% van zijn shirtverkoop aan het goede doel.  Gridiron berichtte al eerder of het ongelofelijke familiedrama dat Still ondergaat. Zijn dochter is na de geslaagde operatie van twee weken geleden nog altijd volop aan het strijden tegen de gevolgen van de felle vorm van leukemie. Ofschoon haar tumor met succes werd verwijderd, moet ze nog steeds meerdere chemo’s ondergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *