Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Fashion police beboet Beats by Dre headphones

De fashion police van de NFL heeft geen medelijden met schuinsmarcheerders. Zelfs niet als deze schuinsmarcheerders een ode brengen aan de borstkanker-awarenessmaand Pinktober. Quarterback Colin Kaepernick van de San Francisco 49ers kreeg afgelopen week een boete van $10.000 gepresenteerd.


Kaepernick kreeg de boete, omdat hij roze headsets op had van het merk ‘Beats by Dre’. Kaepernick heeft een endorsement-deal met het koptelefoonmerk, terwijl de National Football League groot heeft ingezet op Bose. En die twee gaan natuurlijk niet hand in hand. De vraag of Dr. Dre zelf de boete van de quarterback ging betalen, liet Kaepernick verstandigerwijs aan zich voorbij gaan. Ook met zulke publiciteit spint het merk natuurlijk garen.

Overigens won San Francisco 49ers de belangrijke wedstrijd tegen de Kansas City Chiefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *