Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Broncos verslaan Cowboys in populariteit

Na 6 jaar zijn de Dallas Cowboys niet langer het populairste NFL team in de VS. De Denver Broncos hebben de hegemonie van ‘America’s Team’ doorbroken volgens onderzoek van ‘The Harris Poll’. De Cowboys vallen zelfs terug naar plek 4 in de rankings.

Het onderzoek laat duidelijk zien dat ‘als je wint, je vrienden hebt’. De top tien van teams bestaat primair uit teams die de afgelopen 25 jaar vaak zelfs meerdere Super Bowl titels mochten bijschrijven. En volgens simpel psychologisch proces groeit de affiniteit vanzelf voor de succesploegen waar je mee opgroeit.

Hieronder het volledige lijstje volgens The Harris Poll:

1. Denver Broncos
2. New York Giants
3. Green Bay Packers
4. Dallas Cowboys
5. Pittsburgh Steelers
6. Seattle Seahawks
7. San Francisco 49ers
8. New England Patriots
9. Chicago Bears
10. New Orleans Saints

Wie mis jij of verrast jou in het lijstje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *