Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bucs maken schoon schip, traden Barron

De Tampa Bay Buccaneers hebben de blik al op volgend seizoen gericht. De ploeg heeft vaarwel gezegd tegen safety Mark Barron en linebacker Jonathan Casillas. Het duo ging respectievelijk naar de St. Louis Rams en New England Patriots.

Naar verluidt moesten de Rams picks in de vierde en zesde ronde afstaan voor Barron, terwijl de Patriots een selectie in de vijfde ronde afstonden voor Casillas én de Bucs’ pick in de zesde ronde. De focus in het verhaal ligt echter vooral op Barron, in 2012 nog de first round-pick van Tampa Bay. De belofte die daarmee kwam heeft hij echter nooit waar kunnen maken. Daar komt bij dat hij volgens geruchten moeite had om het systeem van Lovie Smith onder de knie te krijgen. Voor de Rams komt de komst van Barron goed uit. De ploeg staat laatste in de divisie en heeft hulp nodig op de safety-positie na de blessure van Rodney McLeod.

De move van Casillas naar de Patriots is minder opvallend. De lienbacker werd door de Bucs vooral gebruikt bij special teams, maar kan voor New England eventueel als vervangende backer worden ingezet. De Patriots zijn na de blessure van Jerod Mayo dun bezaaid op de positie. Er gaan daarnaast nog geruchten over een andere trade tussen de Bucs en misschien wel de Pats. Vincent Jackson zou namelijk onderwerp zijn van gesprekken. Vier teams hebben geïnformeerd bij Tampa Bay naar de mogelijkheden. De 31-jarige receiver is één van de sterspelers in de offense van Smith.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *