Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

UPDATE: Nemen Broncos risico met pestkop?

De Denver Broncos zijn één van de grootste kanshebbers op een Super Bowl ticket dit seizoen. Het lijkt goed te zitten met de chemie onderling en dus is het des te opmerkelijker dat de ploeg uit de AFC West interesse heeft in één van de grootste intriganten uit de NFL. Richie Incognito is namelijk op de proef in Denver.

Incognito werd vorig jaar geschorst bij de Miami Dolphins toen naar buiten kwam dat hij stelselmatig teamgenoot en mede-offensive lineman Jonathan Martin het leven zuur maakte in de kleedkamer van de Miami Dolphins. Bijgestaan door twee teamgenoten was hij niets meer dan een ordinaire pestkop. En daarmee liet hij zien niet alleen op het veld één van de grootste smeerlappen te zijn, maar bleek hij ook addergebroed te zijn binnen het team.

De Broncos hebben problemen met wat blessures op de offensive line. Na een schouderkwetsuur van de right tackle werd de hele linie opgeschoven en startte er afgelopen zondag een ‘nieuwe’ center. Blijkbaar voelde dit niet helemaal goed en is er noodzaak een nieuwe offensive lineman binnen te halen. Je kunt je echter afvragen of Richie Incognito hier de juiste persoon voor is. Tijdens zijn opgelegde rehabilitatie tijdens zijn schorsing liet hij al verstek gaan bij de verplichte psychologische sessies. Veel lijkt hij dus niet van geleerd te hebben van de disciplinaire straf. Misschien blijken de handen van de beste quarterback aller tijden, Peyton Manning, onder de bips van center Incognito wél een helende werking te hebben op zijn gedrag.

In Denver zeggen ze in ieder geval onder de indruk te zijn van de proeftraining en het aanvullende sollicitatiegesprek met Incognito. De Buccaneers, Chiefs en Bills durfden het niet aan sinds zijn contract afliep bij de Dolphins na het vorige seizoen.

UPDATE:
Volgens ESPN durven de Broncos het vooralsnog niet aan met Incognito. Althans hij krijgt niet direct een contract na zijn workout van maandag. Toch twijfels over deze pestkop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *