Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe uniformen Amsterdam Panthers

De Amsterdam Panthers vieren aankomend seizoen hun derde lustrum. De club uit Amsterdam bestaat vijftien jaar en probeert er alles aan te doen om een van de meest slechte seizoenen uit het clubbestaan zo snel mogelijk te vergeten. Het liefst doet de formatie dat met compleet nieuwe uniforms. Vorige week kwam via de Facebook-pagina van Nancy ter Meulen-Hilgers de allereerste sneakpeak naar buiten.

Ook de uniformen zijn aan verandering onderhevig, maar daar kan het bestuur nog niks van laten zien. “Er zijn natuurlijk wel ontwerpen,” lacht Nancy. “We willen een leuk feestje van ons 15-jarig bestaan maken. We vonden het hierbij wel toepasselijk de periode af te sluiten met een nieuwe look. We zijn toe aan iets nieuws.”

Gridiron hoopt dat de nieuwe uniformen voorzien zijn van witte rugnummers. De donkerblauwe rugnummers op de lichtblauwe shirts waren een draak voor statistici.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *