Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gambling Problems week 12: Quick Hitters

Met minder dan een uur te gaan voor de games van vandaag, zijn Matthew en Tiel jullie de picks nog schuldig. Volledig de schuld van Van den Heuvel, deze keer. Zoals Matthias het zei: ‘Heb je geen zin meer na mijn 3-0 van vorige week?!’

TvdH: Geen reacties, deze week, en dat is mijn schuld. Om mezelf te verdedigen: Conjo druk weekend gehad, en… Dat waren de smoesjes.

MvW: Ahh, dat voelt goed. Eindelijk weer eens een 3-0 week. We zijn nog niet helemaal terug, maar de weg omhoog is ingeslagen. En ik ben eerlijk: ook over deze week zie ik het rooskleurig in. Dat is meestal een slecht teken… Let’s get to the picks!

MvW: INDIANAPOLIS COLTS -14 over Jacksonville Jaguars

Zijn de Colts elite in de AFC? Waarschijnlijk niet. Is dit nog steeds een hele goede ploeg? Dat zeker wel. De enige hoop voor Jacksonville is dat Denard Robinson zijn prima lijn doortrekt, maar dan nog wordt dat vanaf de eerste minuut een shutout die zijn weerga niet kent. Ik verwacht 5+ TD’s voor Luck.

TvdH: Green Bay Packers -7.5 over MINNESOTA VIKINGS

Er is een goede ploeg voor nodig om deze line tegen de Pack te verdedigen. Die Vikings gaan no-f’ing-way-in-hell in de buurt blijven bij Aaron Rodgers en z’n mannen. Ik moet iets gemist hebben, een onthoofding van de hele frontlinie van de Pack ofzo. Waarom geen -10? -12? Ik zou er op springen alsof ik Miley Cyrus heette.

MvW: St. Louis Rams +5 over SAN DIEGO CHARGERS

Ik geloof in de Rams. En dat had ik aan het begin van het jaar absoluut niet gedacht. In aanvallend opzicht zijn ze nog erg wisselvallig, maar verdedigend (en dan met name de passrush) is dit gewoon een geweldige ploeg. Ze zitten momenteel in een opwaartse spiraal en spelen tegen een team dat juist de weg naar beneden heeft gevonden. Een wat moeilijk overwinning op Oakland kon niet verbloemen dat het niet lekker loopt in Californië.

CHICAGO BEARS -4.5 over Tampa Bay Buccaneers

Het zal wel te laat zijn voor een een play-offs push in Chi-Town (na checken: Het is inderdaad te laat) maar dat wil niet zeggen dat Jay Cutty, Brandon Marshall en Matt Forte geen statement moeten maken. Zij willen laten zien genoemd te moeten worden als elite offensive trio in de league. Tijd voor een statement win voor een thuispubliek dat daar om verlegen zit.

MvW: DENVER BRONCOS -7 over Miami Dolphins

Ik kan me zo voorstellen dat Peyton Manning deze week wil laten zien dat de Broncos absoluut kunnen terugkeren in de Super Bowl. Na het debacle tegen de Rams is Manning uit op revanche en de Dolphins zijn hier de dupe van. Hij krijgt weer een aantal van zijn wapens terug deze week en gooit de secondary van Miami helemaal aan flarden. Dat kunnen Mike Tannehill en Lamar Miller offensief gezien niet bijbenen.

SAN FRANCISCO 49’ERS -9 over Washington Redskins

Zie Bears, Chicago. San Francisco is gewoon te goed om een roemloos, kleurloos jaar te hebben. De Washington Redskins daarentegen zijn echt een grap van een franchise. Robert Griffin III gaat een paar keer hardhandig te bed gelegd worden door de Niners D. San Fran 31, Washington 10. Sounds about right.

Vorige week: Tiel 1-2, Matthias 3-0. Tussenstand: Tiel 19-11-0, Matthias 14-15-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *