Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hey Ray Rice, Eminem heeft een liedje voor je

Verborgen in een mooi stukje op Grantland.com dat je beslist moet lezen, staat een stukje over Eminem’s ‘Shady Cxvpher’, een freestyle rap waarin de meester een boodschap heeft voor die malle Ray Rice.

 

 

Voor liefhebbers van hiphop: Leun achterover, blaas er ééntje en besef dat de meester van de freestyle-rap nog steeds een enorme sauce-baws is achter de mic.

Voor American Football-fans: Skip hem even naar +/- 4.30, waar Shady even opkomt met een gruwelijke rijm over Ray Rice, voormalig Running Back van de Baltimore Ravens. En vooruit, als je per se mee wilt rappen:

But I may fight for gay rights especially if they dykes. It’s more of a knockout than Janay Rice. Play nice? Bitch I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice, like Ray Rice in broad daylight in the plain sight of the elevator surveillance till her head banged on the railing, then celebrate with the Ravens.”

Damn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *