Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Beste fits voor Ray Rice’ return

Ray Rice mag weer ballen. Zijn schorsing is omgezet en de running back is vrij te tekenen bij elke club die hem durft te verwelkomen. Gridiron zet drie mogelijke bestemmingen op een rijtje.
Carolina Panthers

Met 96.4 yards per wedstrijd is Carolina één van de tien teams die voor minder dan 100 yards per wedstrijd lopen. Het duo van DeAngelo Williams – Jonathan Stewert duo is is een solide 8.0 op de Robert Griffin-schaal voor ‘Pijnlijk om naar te kijken’. Ze moeten bij de Panthers toch ook onderhand klaar zijn met die gasten?!

Arizona Cardinals

Als je Rice binnen haalt heb je een coach en milieu nodig die zo’n klap op kunnen vangen. En wie beter dan de grootste boss van de NFL, op dit moment, Bruce Arians?! Verder heeft Arizona, meer dan ooit, een running back nodig die de druk op QB Drew Stanton kan verlichten. Andre Ellington krijgt een enorme werklading, maar zijn yards per carry (3.3) is veel te laag. Rice’ carrière gemiddelde? 4.3 yards ‘per’. Vorig jaar was hij matig (3.1 yards ‘per’) maar als er iemand is die iets te bewijzen heeft… Dan is het Ray!

Oakland Raiders

Twee argumenten voor de Raiders. Ten eerste zijn die boys blij als er uberhaupt een keer over ze gepraat wordt, positief of negatief, want je zou haast vergeten dat er nog gespeeld wordt in de Bay-area. Wat een klote team is dat, zeg… Die kunnen wel wat headlines gebruiken.

Verder, en minstens zo belangrijk: Ze kunnen echt niet rennen. De Raiders renden tot nu toe voor 809 yards, 73.5 yards per wedstrijd. En daar zit een 90 yards touchdown run bij. Zonder die uitspatting zou het Raiders-gemiddelde ver onder de zeventig per wedstrijd duiken. De Atlanta Falcons hadden vorig jaar de slechtste running attack met 77.5 yards per wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *