Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gambling Problems: Week 13 recap

Het gaat niet goed met mijn planning-skills. Voor de tweede week op rij faal ik er in op tijd een berichtje te tikken, waardoor ik jullie beroofde van een potentiële goudmijn. Wat volgt zijn de gokjes van onze probleemgevallen op de redactie. Ik (TvdH) kom terug van weer een slechte week, terwijl Matthias van Wettum (MvW) weer helemaal de oude is.
(Voor de duidelijkheid: Dit is de originele mail conversatie zoals hij zaterdag geplaatst had moeten worden)

TvdH: Ik ben m’n mojo kwijt! Twee kutweken op rij, en ik ‘voel’ de picks niet meer. Dat, of mijn geluk zit er gewoon op. Ik neig naar dat laatste. Gelukkig stonden er een paar badboys op de lijn waar ik dit keer wel vertrouwen in heb.

MvW: Lekker hoor, 5-1 over de afgelopen twee weken. Tijd voor een ongekende inhaalrace. Ook deze week zie ik er weer een aantal pareltjes tussen zitten, wat normaal betekent dat het weer verkeerd gaat. Maar goed, misschien kunnen we de lijn doortrekken. Let op: ik ga voor drie uitspelende teams deze week! Let’s get to the picks!

TvdH: INDIANAPOLIS COLTS -9.5 over Washington Redskins

Dat feestgedruis dat je hoort komt van ver over de oceaan, waar tienduizenden fans feestvieren dat Robert Griffin plaats neemt op de bank. Natuurlijk helpen z’n teamgenoten niet, is zijn lijn kut en blabla, maar die gast speelde scurred. Can’t play scurred bruh, these be the big leagues now. Anyway: Andrew Luck sloopt die secondary. Sloopt ze.

MvW: New York Giants -3 over JACKSONVILLE JAGUARS

Het is geen geweldig seizoen voor de G-men, maar er zijn toch wel wat lichtpuntjes te ontdekken. Odell Beckham jr. is de obvious choice. Het is wel een ploeg die de zwakke teams ineens weer op hun donder kan geven. Daarom ‘back’ ik deze -3 maar al te graag. Als de ploeg zelfs meespeelt voor de winst als Eli 5 INT’s gooit, mag het tegen de Jags niet mis gaan.

TvdH: Denver Broncos -1.5 over KANSAS CITY CHIEFS

Deze gaat om de knikkers, en dan vertrouw ik Peyton Manning elke dag van de week boven Alex Smith. Belangrijke, belangrijke pot, en aangezien dit de play offs niet zijn hou ik m’n centen bij Peyton. Ben trouwens nog steeds geen fan van de Chiefs. Shoot me.

MvW: Carolina Panthers +2.5 over MINNESOTA VIKINGS

Feit: De Panthers staan op 3-7-1, maar hebben nog altijd een prima kans om de playoffs te halen als winnaar van de NFC South. Genoeg redenen dus om keihard te blijven spelen en vertrouwen op te doen tegen de Vikings. Cam speelt de afgelopen niet best, maar blijft een gevaarlijke speler die elk moment kan uitbreken. Met de playoffs in zicht verwacht ik dat hij wel weer zijn groove gaat vinden.

TvdH: GREEN BAY PACKERS -3 over New England Patriots

Pats zijn m’n boys, en ik wil dit niet. Maar ik denk het. Pack spelen thuis en daar zijn ze echt onbeschoft goed. Maakt niet uit tegen wie ze spelen. De Patriots zijn ondertussen bijna klaar in de AFC. Ik denk dat Belichick z’n troefkaarten (qua tactiek) al lekker voor de play offs bewaart, terwijl de Packers nog steeds strijden om hun divisie. Dus. Pak jij die Patriots +3 maar Matt.

MvW: Arizona Cardinals -1.5 over ATLANTA FALCONS

Oke, dus Drew Stanton is niet zo goed als Cardon Palmer. En tegen de defensie van Seattle was hij niet opgewassen. Maar tegen de Falcons verwacht ik weinig problemen. Dat team klopt echt van geen kanten en dat begint met de headcoach, Mike Smith, die zijn eigen ploeg dit seizoen al twee overwinningen door de neus heeft geboord dankzij zijn falen in het time management.

Resultaat vorige week: Tiel 1-2, Matthias 2-1. Deze week: Tiel 3-0, Matthias 0-3. Tussenstand: Tiel  23-13-0, Matthias 16-19-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *