Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

JOHNNNYYYYY FOOOOTBALLL!!!

Yes! Johnny Football speelde gisteren voor de Cleveland Browns en de quarterback maakte het Browns-team in een oogopslag ongeveer 12 keer leuker om naar te kijken. Give it up for JOHNNNYYY FOOTBALLL!!

Johnny Manziel, zoals hij echt heet, verving de struikelende Brian Hoyer, die de Browns’ offense totaal niet aan de praat kreeg. ‘De deur staat voor hem open’, zegt coach Mike Pettine. Met andere woorden: Ze gaan niet automatisch terug naar Hoyer, omdat hij anderhalve slechte wedstrijd speelde.

‘Het is natuurlijk niet aan mij, maar aan coach Pettine en mensen hogerop in de organisatie’, zegt Manziel. ‘Maar als het gebeurt en mijn naam geroepen wordt, dan zal ik klaar staan.’

Manziel’s spel leek op Tebow-mania van een paar jaar geleden. Hij miste wat opties maar was, rennend met de bal, een onvoorspelbare dreiging. Hij nam de Browns mee op een tachtig yard drive, die hij natuurlijk rennend afsloot met een 10 yards touchdown. Money.

Manziel had daarmee minder dan een kwart nodig om Brian Hoyer’s productie in twee games (1 touchdown) te evenaren. Verschil is dat Johnny Football er geen zes picks bij gooide. Coach Pettine zegt nog even over de QB-positie na te denken. Het advies van Gridiron: GIVE US JOHNNNNEEEEY FOOTBALLLL!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *