Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Carrière-move: Van Admiral tot Wapenhandelaar

Niet alle spelers van de Admirals zijn na hun tijd in Amsterdam verder gegaan in de football-wereld. Zo ook gewezen runningback/tight end Frank T. bleek vanochtend bij het openslaan van De Telegraaf. Deze voormalig #33 zou tegenwoordig wapenhandelaar zijn. 

Frank T. komt terug in het verhaal waarin ook zijn twee broers worden genoemd als de zogenaamd ‘Daltons’ die gearresteerd zijn bij een grote wapenvangst. De pasfoto bij het verhaal van T. heeft weliswaar een zwart balkje, maar de kraag is onmiskenbaar die van het Admirals-tenue uit 1998. We zullen de journalistieke richtlijnen maar even volgen en dus over ‘T.’ blijven spreken. De fans weten vast nog wel waar de ‘T.’ voor staat. Hij schopte het namelijk ook tot de Admirals Ring of Honor, waarbij zijn naam iedere wedstrijd op een spandoek hing aan de twee ring in de Amsterdam ArenA.

Tussen 1995 en 2000 verdedigde hij de clubkleuren van de Admirals en in 1991 nog die van de Barcelona Dragons. Ook tweede broer Peter T. verdiende zijn sporen in het American Football als quarterback bij de Utrecht Dominators. Hier maakte hij faam als speler met een beenprothese. Samen met de derde broer nu dus als ‘de Daltons’ die voorname wapenleveranciers zijn van de Amsterdamse onderwereld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *